잡곡

뽕잎 잡곡 바게트 만들기/Mulberry Leaf Grain Baguette

페이지 정보

작성자 baking Do hee빵 … 작성일20-05-30 00:00 조회34회 댓글0건

본문



뽕잎가루와 잡곡을 넣어 담백하고 고소 구수한 바게트
만들어봤어요. 그냥 먹어도 맛나고 식빵처럼 크림치즈나 잼 샌드위치를 만들어 먹어도 맛나겠죠.^^

뽕잎가루가 없다면 빼고 잡곡바게트로 만드셔도 되요

뽕잎 잡곡 바게트

* 재 료 *

강력분 300g
멀티그레인 50g
(멀티그레인 토핑 또는 씨앗믹스 사용하셔도되요)
뽕잎 가루 12g
드라이이스트(세미 드라이 이스트 저당용) 5g
소금 6g
플레인 요거트 42g
물 240g

Mulberry Leaf Grain Baguette

* Ingredients *

Powerful 300g
Multi Grain 50g (You can use multigrain topping or seed mix)
Mulberry Leaf Powder 12g
Dry Yeast (For Semi-Dry East Mortgage) 5g
Salt 6g
Plain Yogurt 42g
Water 240g

I made a baguette that was light and savory with mulberry leaf powder and grains. It's delicious just to eat, and it's delicious to make cream cheese or jam sandwich like bread..^^

If there is no mulberry leaf powder, you can take it out and make it into a mixed baguette.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

Total 895건 1 페이지
게시물 검색
Copyright © www.rkb.kr. All rights reserved.  Contact : help@oxmail.xyz